Chat-Board logo

Chat-Board

Made Design Barcelona logo

Made Design Barcelona

A Made Design Barcelona 2010 óta van jelen a piacon.

Termékpalettájuk rendkívül sokszínű, amit  olyan kiegészítők alkotnak, melyeket közterületen, munkahelyen, vagy akár az otthonunkban is kiválóan tudunk hasznosítani.

A szelektív hulladéktárolóktól egészen a ruhafogasokon át a whiteboardokig és a könyvespolcokig találhatunk egyedi megjelenésű designer termékeket. 

Ma már több, mint 50 országban elérhetőek a termékeik, magyarországi forgalmazújuk a D!Sign Solutions Kft.

A termékek megálmodói egytől egyig híres tervezők és designerek. 

A Made Design Barcelona a több, mint ötven éves tapasztalattal rendelkező Planning Sisplamo csoport tagja.
honlap: http://www.madedesign.es/
myPot logo

myPot

A myPot egy osztrák kaspó forgalmazó cég, amely egy különleges gyártási technológiával készíti termékeit.
Minden Pot 3D nyomtatással készül. 
A termékek alapanyaga beton. 

honlap: www.mypot.at
KFF logo

KFF


A KFF bútorai 25 éve készülnek Lemgoban, Németországban, rendkívül magas minőségi követelmények szerint, ahol az anyagok, a kényelem és a kézműves munka fontos szerepet tölt be.
 

Céljuk, hogy az általuk tervezett bútor a lehető legkifejezőbb módon legyen egyedi, és megfeleljen a legkülönfélébb elvárásoknak. 
 

A bútorválaszték jó arányban egyesíti a saját tervezők által készített termékeket és a nemzetközi designerekkel, design stúdiókkal közös együttműködésben tervezett munkákat.

Számos díj és jelölés, valamint az eladási eredmények adnak hitelt a cég politikájának.honlap: http://www.kff.de
molo logo

molo

A kanadai Vancouverben működő molo egy független tervező és gyártó stúdió, melyet Stephanie Forsythe és Todd MacAllen építészek alapítottak.
 
A molo stúdió elkötelezett az anyagok és a téralakítás lehetőségeinek kutatásában. 
Mint design és gyártócég, a molo megalkotja és terjeszti egyedi és innovatív termékeit ügyfeleinek világszerte.
A molo termékek Forsythe és MacAllen építészeti kutatásain alapulnak - a kisebb, tapintható tárgyaknak fontos szerepük van a tér alakításában és megtapasztalásában. A molo célja, olyan tárgyak, térelemek fejlesztése, melyek hangulatos, rugalmasan alakítható, ideiglenes tereket hoznak létre. 
A molo által képviselt innovációt és különleges esztétikát számos nemzetközi díjjal ismerték el. A molo termékeit múzeumokban és galériákban megtalálhatók, köztük a new yorki MoMa gyűjteményben (Modern Művészetek Múzeuma).

honlap: http://molodesign.com/
ROLF BENZ CONTRACT logo

ROLF BENZ CONTRACT


A Rolf Benz AG & Co. KG német bútor gyár magas színvonalú, minőségi kárpitozott bútorokat készít Nagold-i székhelyén.

 

A céget 1964-ben Rolf Benz alapította 35 alkalmazottal, mely mára 450 főre nőtt. A nagy számú bútort a mai napig kézzel készítik.

 

A Rolf Benz ma már több, mint négy évtizede tartozik a legjobb bútorgyártó üzemek közé, melyet részben a kárpitozott bútorok iránti szenvedélyüknek köszönhetnek, részben pedig a magas minőségi elvárások megőrzésének.

 

A Rolf Benz időtlen klasszikusokat, díj-nyertes kanapékat, foteleket és székeket készít.

2009-ben a cég elnyerte a tekintélyes Best Brands kitüntetést, pontosabban: a legjobb bútor márka megnevezést a felső 25 német luxus márka között.

 

A Rolf Benz CONTRACT a Rolf Benz márkához tartozó termékvonal, mely az eredeti cég kvalitását és filozófiáját követi, s viszi tovább a közterületek bútorpiacán.honlap: www.rolf-benz.com/contract
Tommy m logo

Tommy m

 

A tommy m célja 2003 óta, hogy olyan bútorokat készítsen, melyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. 

 

Kézművesség és a legfinomabb anyagok képezik termékeik alapját. Minden gyártási lépés - a legjobb minőségű anyagok kiválasztásától a precíz gyártásig - aprólékosan kézzel készül, jól képzett kárpitos szakemberek által.


“A TM COLLECTIONS-nál gyakran indulunk ki abból, hogy az ember miképp is él együtt a bútorokkal. Így tervezünk kárpitozott bútorokat Lichtenfels-i telephelyünk design stúdiójában innovatív, fiatal, sikeres tervezőkkel együttműködve, hagyományos kézműves minőségben. 

A legnagyobb követelmény az egyediséghez a használt nyersanyagok minősége: a kiváló minőségű bőr és a finom kelmék, amelyeket minden egyes bútorunkhoz egyedileg választunk, így biztosítva minden célra a legnagyobb kényelmet." — tommy mhonlap: http://www.tommym.de
SCHÖNBUCH logo

SCHÖNBUCH

 

A Schönbuch irányelve: Feel welcome

 

Kreatív, funkcionális megoldások az előtér kialakítására — ez a cég alapvető szaktudása. Legyen az egy loft a városban, egy ház vidéken, egy iroda vagy kereskedelmi épület: a Schönbuch az ideális lakberendezési koncepciót mutatja meg előszobák, illetve ruhatárolási elrendezések esetében, egyedi bútor elemeivel és kiegészítőivel. 

 

Az ideális strukturális funkciókat, illetve felhasználói igényeket követve nincs két egyforma bejárat. A Schönbuch válasza erre a szinte végtelen térbeli változatosság, s az ügyfelek kívánsága szerinti széles termékválaszték — számtalan különböző, továbbfejleszthető változatban. 

 

A bejárat dizájnja a funkcionalitás és megjelenés szempontból is fontos. Schönbuch figyelembe veszi mindkettőt, és ötvözi a gyakorlati előnyöket egy tiszta dizájn koncepcióval. 

 

Folyosók, előterek és bejáratok változnak át funkcionálisan megtervezett élettérré, ahol lakók és a látogatók egyaránt jól érzik magukat.honlap: http://www.schoenbuch.com
Atelier Vierkant logo

Atelier Vierkant


Az Atelier Vierkant egy belga családi manufaktúra, ahol művészi megjelenésű, egyedi, kézzel készített agyagedények születnek. 

 

Különleges méreteikkel nemcsak használati tárgyként, hanem műalkotásként is egyedülálló stílust és értéket visznek környezetükbe.

 

Formatervük időtálló, növények ültetésére is kiválóan alkalmasak. Használatuk bel-és kültéren is egyaránt lehetséges, egész évben kint hagyhatóak a szabadban.honlap: http://www.ateliervierkant.com
BORDBAR  logo

BORDBAR


Autentikus repülőgép-trolik, átalakítva időtlen stílusú, magán célra alkalmazható használati tárgyakká — 2006 óta.

 

Ügyfeleik között nem csak dizájn-kedvelők fordulnak meg. A funkcionális trolikat nagy cégek is alkalmazzák nemzetközi kiállításokon, marketing és promóciós célokra.

 

A bordbar eredendő koncepcióját a régi bútorok iránti szenvedély képzi. Az egész történet öreg moziülésekkel és acélszekrényekkel indult, majd egy idő után egy-két repülőgép-troli is bekerült a mixbe. Az ötlet, hogy ezen félredobott ipari termékeket dizájn-bútorokká alakítsák át, meleg fogadtatásra lelt. Olyannyira, hogy 2006-ban 287 kocsival meg is alapult a cég. A kis vállalkozás hamarosan, 5 év alatt világszintű piaci szereplővé vált. 

 

A különleges belsővel rendelkező trolik skálája rendkívül széles, különböző verzióikban előfordulnak:
 

  • vágódeszkák, melyek ideális kiegészítők a konyhában
  • rejtett rekeszekkel ellátott szekrények, melyek rendkívül hasznos irodai társak
  • színes LED-lámpa programok, amik feldobják és egyedivé varázsolják a hallt
  • beépített dokkoló állomás iPhone-ok számára, mely a zenehallgatást is lehetővé teszi

 

A bordbar a legmagasabb színvonalat képviseli mind dizájn tekintetében, mind pedig az alapanyagok és felületek terén. A trolik meglehetősen bonyolult, jól kipróbált módon készülnek — ez biztosítja szilárd és funkcionális karakterüket.

A használatból kikerült trolikat egyesével, kézzel javítják és ellenőrzik. A több órás javítási folyamat során a trolikat lecsiszolják, finomítják, majd extra erős külső bevonattal burkolják. Eredményképpen a bordbar trolik átlagfeletti módon ütés és karcolás-állók, valamint felületük brilliánsan fénylő.honlap: www.bordbar.de
RUF BETTEN logo

RUF BETTEN

 

Az érzékek tökéletessége.
 

"Semmi sem fontosabb az egyéni jóléthez, mint a tökéletes ágy melyben szeret aludni, s ahol maximális kényelemben aludhatja álmát.
 

Azt szeretnénk, hogy a látszólag lehetetlen lehetséges legyen. Megvalósításához rendkívül jó felszereltséggel rendelkezünk: okos ágyak, valamint jól átgondolt rendszer programok - melyek lehetővé teszik, hogy különböző modulokból egyedileg létrehozd saját, személyre szabott ágyad. 
 

Jelenleg mintegy 300 különböző modellt és minőséget kínálunk - mely a jelenlegi legszélesebb választék a piacon -, a teljes tervezési szabadság és maximális egyediség megvalósításához. 
 

Nálunk minden ágy egyedi, kifejezetten és kizárólag az Ön igényei alapján készül Rastattban (Baden-Württemberg, Németország). 
 

Hamisítatlan német minőség, számos nemzetközi design díjjal és kitüntetéssel."  
 — ruf| BETTENhonlap: http://www.ruf-betten.de